slide
1 2 3
 
Despre Card

Prezentare Generala:

Cardul emis de Promo Veritas este un instrument pentru obtinerea de feedback-uri de la clienti reali pentru unitatile monitorizate pe siteul www.tripadvices.ro. Folosind cardul pentru achitarea serviciilor si produselor consumate, posesorul primeste automat pe email un formular de feedback. Completarea feedback-urilor nu este posibila decat in urma utilizarii cardului si numai o singura data pentru fiecare utilizare.


Cum se obtine un card si cum se alimenteaza:

Promo Veritas propune anumitor persoane sa participe (in mod voluntar) la procesul de culegere a feedback-urilor pentru unitatile monitorizate. Persoanele care accepta aceasta propunere vor primi cardul Promo Veritas alimentat cu o suma ce poate fi cheltuita in aceste unitati, raspunzand ulterior intrebarilor din formularul de feedback.


Important:

1. Soldul cardului are dobanda negativa -3,5%/saptamana. Mai exact, in fiecare saptamana, suma ramasa pe card se diminueaza cu 3,5%.
2. Cardurile cu sold mai mic de 20 lei ce nu sunt utilizate mai mult de 3 luni vor fi anulate.
3. Pe perioada prestarii serviciilor, posesorul cardului poate fi tinta unor mesaje promotionale.
4. Pierderea cardului duce la pierderea posibilitatii de a folosi suma ramasa pe card.
5. Valoarea minima a unei consumatii achitate cu card Promo Veritas este de 20 lei
6. Valoarea maxima a unei consumatii achitate cu card Promo Veritas este de 200 lei
7. Puteti verifica soldul cardului si tranzactiile efectuate daca va logati pe site utilizand numarul cardului si codul pin.
8. Inainte de orice utilizare a cardului va sugeram sa verificati soldul ramas.
9. Utilizarea cardului in cazul serviciilor hoteliere se face doar telefonic, efectuand in prealabil o rezervare prin biroul de rezervari tourneo.ro (tel. nonstop 0372 500 500)