Inapoi la hoteluri
8.3
de la 28 clienti
 
 
 
Bucuresti, Str. Johann Strauss, Sector 2
Afiseaza Harta
 
Telefon:  021 230 57 35
 
 
Fax:  021 230 40 79
MINIMIZARE
  Complexul Hotelier Johann Strauss vă invită să petreceţi timpul dumneavoastră liber într-un frumos cadru natural, în zona de nord - liniştită - a capitalei, bucurându-vă de amenajările şi dotările necesare ofertei de servicii pe care avem plăcerea să o punem la dispoziţie.

  Complexul Hotelier Johann Strauss vă oferă 99 locuri de cazare ce se regăsesc în 9 apartamente, 22 camere cu pat matrimonial şi 14 camere duble, micul dejun (sistem bufet suedez) fiind inclus în preţul camerei. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, iar dotările si amenajările sunt puse în funcţiune în prima parte a anului 2004.

  În cadrul hotelului sunt oferite servicii gratuite şi cu plată, în conformitate cu standardele internaţionale pentru structuri de primire turistică de 3***, iar pe timpul nopţii, între orele 23:30 - 06:30 funcţionează serviciul la cameră (Room Service).

  Posibilităţile de organizare a unor întălniri de mai mare anvergură de tipul seminariilor, conferinţelor şi a altor manifestări de acelaşi tip, sunt asigurate prin sala de conferinţe de aproximativ 50 de locuri, dotată cu video-proiector, ecran şi alte dotări solicitate.

  În cadrul Complexului Hotelier sunt asigurate şi servicii de masă în cele două saloane de restaurant, care au o capacitate de 190 locuri (salon mare 130 locuri şi salon de mic dejun 60 locuri). Grădina de vară, reamenajată şi ambientată, cu cele trei terase acoperite cu o capacitate de aproximativ 115 persoane, are asigurate serviciile de către personal cu înaltă calificare, provenit din unităţi de mare tradiţie în servicii de hotel şi restaurant, aşa cum sunt: Hotel Bucureşti, Hotel Capitol, Casa Capşa, Casa Doina, Minion, etc.

Curatenie
 
 
Camere
 
 
Servicii receptie
 
 
Alte servicii
 
 
Tarif
 
 
Comentarii
Pagina anterioara
1
2
3
Pagina urmatoare
Pagina anterioara
1
2
3
Pagina urmatoare