Inapoi la hoteluri
8.7
de la 15 clienti
 
 
 
Bucuresti, Str. Alexandru Constantinescu, Sector 1
Afiseaza Harta
 
Telefon:  021 224 50 44
 
 
Fax:  021 224 50 21
MINIMIZARE
  Deschis in anul 2007 si localizat intr-o zona rezidentiala frumoasa si linistita din centrul Bucurestiului, in apropiere de Manastirea Casin, Residence Domenii Plaza este un hotel de patru stele ce permite accesul usor la centrul orasului, parcuri, zona de cumparaturi, localuri de noapte. Este la doar 20min de Aeroportul International Henri Coanda, 10min de centru si 5min de Centrul de Expozitii Romexpo, fiind astfel ideal pozitionat pentru persoanele ce vin in interes de afaceri sau agrement.

  Hotelul ofera clientilor sai camere exclusiviste, insa calde si primitoare. Se poate alege intre single-uri confortabile sau double-uri intime (15) si studio-uri stilate (14) sau suite elegante (4).
  Designul special al fiecarei camere transmite crezul nostru cum ca cele mai importante momente din viata au nevoie de detalii marunte cum ar fi arta ospitalitatii.
  Toate camerele au aer conditionat, cablu TV, mini-bar, linie telefonica internationala directa si acces internet. Clientii pot beneficia si de room service, servicii de spalatorie, parcare privata, concierge si servicii de secretariat, servicii SPA (jacuzzi, sauna si masaj).

  Restaurantul Cerisiers si terasa de vara situata pe acoperis isi intampina clientii intr-un decor elegant si o atmosfera placuta. Meniul este acompaniat de o selectie de vinuri si completat de servicii de calitate. Fie ca e vorba de arome internationale sau specialitati traditionale romanesti, preparatele sunt pur si simplu delicioase.
Curatenie
 
 
Camere
 
 
Servicii receptie
 
 
Alte servicii
 
 
Tarif
 
 
Comentarii
Pagina anterioara
1
2
Pagina urmatoare
Pagina anterioara
1
2
Pagina urmatoare