Inapoi la hoteluri
8.5
de la 196 clienti
 
 
 
Bucuresti, Bd. Mircea Voda, Sector 3
Afiseaza Harta
 
Telefon:  021 528 11 00
 
 
Fax:  021 528 11 01
MINIMIZARE
  Hotel Royal se înalţă în centrul capitalei la numai câţiva paşi de centrul istoric al orasului Bucuresti.

  Construit pe 12 nivele, Hotel Royal Bucuresti oferă 97 de spatii de cazare
  Toate camerele Hotel Royal Bucuresti sunt dotate cu mobilă rafinată, într-un stil modern şi vă oferă un climat relaxant de odihnă. De câte ori veţi vizita Hotel Royal Bucuresti, pentru afaceri sau în vacanţă, camerele vă vor satisface cele mai multe exigenţe. Pentru un spaţiu mai mare, puteţi alege unul din apartamentele din Hotel Royal Bucuresti situate la ultimul etaj, de unde se poate privi întreaga panoramă a oraşului.

  Printre facilităţile standard pe care le ofera Hotel Royal Bucuresti, se regăsesc: acces la Internet, linie telefonică internaţională, cablu TV, minibar.
  Hotel Royal Bucuresti dispune de echipamentul necesar pentru o conexiune rapidă la internet.

Hotel Royal Bucuresti - Lobby


  Primitorul lobby îşi aşteaptă oaspeţii cu o atmosferă destinsă creată de personalul nostru. Îl puteţi folosi pentru întâlnirile cu prietenii sau cele cu partenerii de afaceri, bucurându-vă în acest timp de o băutură răcoritoare, o specialitate de ceai şi, de ce nu, o gustare.

Hotel Royal Bucuresti - Restaurant


  Restaurantul din cadrul Hotel Royal Bucuresti dispune de 130 de locuri şi îşi aşteaptă oaspeţii cu specialităţi gastronomice specifice bucătăriei româneşti cât şi celei internaţionale. Bucătăria de la Hotel Royal Bucuresti vă poate oferi şi pe timpul nopţii aceleaşi delicioase bucate prin Royal Room Service. Fiecare fel de mâncare include 3 ingrediente speciale: calitate, un serviciu eficient şi un zâmbet sincer.

Hotel Royal Bucuresti - Săli de conferinţă


  Hotelul Royal Bucuresti dispune de următoarele facilităţi:
- 3 săli de conferinţă, de 60 până la 130 de personae
- Catering şi alte servicii

  Sălile de conferinţă din Hotel Royal includ toate mijloacele audio-video moderne care vor oferi condiţii ideale de lucru. Echipa manageriala de evenimente a Hotelului Royal va dirija cu mare grijă şi profesionalism desfăşurarea oricărui tip de întâlnire.

  Hotel Royal Bucuresti face tot posibilul să vă ofere servicii la cel mai înalt standard de calitate, după o zi plină de întâlniri de afaceri sau după o plimbare prin Bucureşti.
Curatenie
 
 
Camere
 
 
Servicii receptie
 
 
Alte servicii
 
 
Tarif
 
 
Comentarii
Pagina anterioara
1
2
3
4
5
...
16
17
18
19
20
Pagina urmatoare
Pagina anterioara
1
2
3
4
5
...
16
17
18
19
20
Pagina urmatoare