Inapoi la restaurante si baruri
9
de la 6 clienti
 
 
 
Bucuresti, Calea Dorobantilor 5-7
Afiseaza Harta
 
Telefon:  021 201 50 30
MINIMIZARE

Un restaurant de 5 stele situat in partea de sus a topului celor mai bune restaurante bucurestene. Asta si datorita bucatarilor de exceptie, condusi de celebrul chef canadian Henrik Sebok (cine nu-l cunoaste, poate si-l aduce aminte de la emisiunea Masterchef unde a fost invitat), si preparatelor fusion de mare finete pe care acestia le pregatesc.


Restaurantul este deschis din anul 2004, dar isi mentine noutatea si prospetimea prin avangardismul meniului sau. Este unul dintre cele doua restaurante ale Hotelului Howard Johnson 5* situat in Piata Romana, mai precis pe Calea Dorobanti.


Interiorul este unul generos la nivel de spatiu, desi imparte acelasi salon (separat totusi) cu celalalt restaurant al hotelului, Benihana (specific japonez). Este localizat la nivelul 1 al hotelului chiar deasupra lobby-ului.


Alaturi de un partener de afaceri ori cinand cu iubita, nu rata o experienta cu adevarat eclectica. Preparatele din farfuriile puse in fata ta nu le vei mai intalni nicaieri in Bucuresti si chiar daca te va costa destul de scump merita fiecare leu.


De mancat - recomadari: intreaba de specialitatile zilei.


De baut - recomadari: stropeste ce mananci cu un vin bine ales.


  • Adresa: Calea Dorobanti 5-7, Sectorul 1 Bucuresti

  • Telefon: (+4) 0212015030

  • Capacitate: 120 de locuri

  • Email: avalon@hojoplaza.ro

  • Program:

    • Luni - Duminica: 6:30 - 22:30

    • Pauza intre: 10:30-12:00, 15:00-19:00



Citeste mai mult
Mancare
 
 
Servicii
 
 
Ambianta
 
 
Accesibilitate
 
 
Grad de recomandare
 
 
Tip: Restaurant
Bucatarie: Internationala
Tema Ambient: Avangardist
Program: Luni - Duminica:
nefumatori
Meniu (Valabil la 09.10.2012)
Tuborg 330 ML 14 Lei
Peroni 330 ML 17 Lei
Espresso 100 ML 11 Lei
Vezi tot meniul
Comentarii