Inapoi la restaurante si baruri
9.1
de la 8 clienti
 
 
 
Bucuresti, Str. I. Campineanu nr.11
Afiseaza Harta
 
Telefon:  021 312 24 92
MINIMIZARE

STADIO este mai mult un PUB decat un restaurant unde daca vrei sa mananci pretentios, de fita nu are rost sa mergi. Dar daca vrei sa vezi un meci intr-o atmosfera ca pe STADIOn, sa mananci la pranz in pauza de masa de la munca, sa bei o bere cu prietenii sau colegii dupa serviciu atunci este locul perfect.

Situat la parterul Union Business Center, in locul defunctului restaurant Da Vinci L'Inventore primeste cu caldura clientii incercand sa fie un restaurant corect, servind atat “a la carte” cat si “all you can eat”. Multi dintre “corporatisti” din zona iau pranzul aici.

Curtea interioara are un design foarte interesant, cu o nota forte de unicitate si o atmosfera racoroasa pentru verile toride bucurestene. Desi este un loc destinat si fumatorilor, cu ajutorul sistemului de ventilatie fumul este practic insesizabil.

Preturile sunt medii, nici mari nici mici, odata in plus corecte fata de ce ofera restaurantul clientului. Avand in vedere zona ultracentrala as aprecia ca e un raport chiar foarte bun calitate/pret.

De mancat-recomadari: quesadila, tagliatelle cu spanac, pui delicios cu gorgonzola, paste cu mazare si menta, salata cu mozarela si pesto, pizza, creveti trasi la tigaie pe pat de legume, salata gorgonzola, tiramisu.
De baut: neaparat incerca sangria.

Daca esti microbist adevarat vei vrea sa vezi tricoul lui Gerrard purtat in finala Uefa Champions League din 2006, atunci cand Liverpool a revenit de la 0-3 in fata lui AC Milan. Asa ca du-te si bea o bere la STADIO!

  • Adresa: Strada Ion Campineanu 11, Bucuresti

  • Telefon: (+4) 0213122492 / 0731333311

  • Capacitate: 220 de locuri

  • Email: contact@stadio.ro

  • Web: aici

  • Program:

    • Luni - Sambata: 10:00 - 1:00 (sau pana la ultimul client)

    • Duminica: 12:00 - 1:00 (sau pana la ultimul client)

Citeste mai mult
Mancare
 
 
Servicii
 
 
Ambianta
 
 
Accesibilitate
 
 
Grad de recomandare
 
 
Tip: Restaurant
Bucatarie: Internationala
Tema Ambient: Sport
Program: Luni - Sambata: 10-24...
fumatori/nefumatori
Meniu (Valabil la 04.10.2012)
Ciorba de vacuta 9,5 lei
Bere Heineken 0,5l 8,5 lei
Vezi tot meniul
Comentarii